My Genius ile İstediğiniz Yerde ve İstediğiniz Zaman Kendi Aracınızın Yazılım Uzmanı Olmak Mümkün !

Aracınıza yazılım yaptırmak istiyorsunuz fakat vaktiniz mi yok ya da vaktiniz olsa bile bulunduğunuz şehirde yetkili bayimiz mi yok? Hiç merak etmeyin!! My Genius ile kendi aracınızın yazılım uzmanı olmaya yalnızca bir cihaz uzaklıktasınız.

My Genius, araç sahiplerinin kendi araçlarına bağımsız seri okuma ve yeniden programlama işlevlerini yapmasına izin veren bir cihazdır. Bu çok yönlü konsol; yazılım uzmanlarının müdahalesi olmaksızın programlanabilir ve bir araç için 10 adede kadar farklı dosyayı saklamaya ve programlamaya izin verir. My Genius, bir OBDII bağlantısı veya araç tarafından gerek duyulan herhangi bir tanılama kablosu ile sunulabilir. Hem 12V hem de 24V sistemlerini destekler.

My Genius, sizin aracınıza özel olarak kodlanmaktadır; bu yüzden sadece ilgili araç üzerinde kullanılabilir. Cihazı satın aldığınızda aracınızın üzerindeki orijinal yazılımı okuyup yazılım uzmanımıza göndermeniz gerekmektedir. Talebinize göre yazılım uzmanımız tarafından hazırlanan uygulama dosyaları cihazınıza yüklenir. Sonrasında tek yapmanız gereken; istediğiniz zaman istediğiniz modda özgürce aracınızın keyfini sürmek!